Κίνα βιομηχανικός εξοπλισμός καθαρισμού νερού κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Candie Liang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618823149433

WhatsApp : +8618823149433

Free call

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

January 20, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Παρέχουμε σε σας όχι μόνο τα προϊόντα με την εγκάρδια αφοσίωσή μας αλλά και τη συνολική υποχρέωση που παρατηρείται από την πλήρη ικανοποίηση των πελατών. Είναι οι πυρήνες μας για να σας εξυπηρετήσει με την περιεκτική κατάρτιση στους χειριστές και την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στην παραγωγή και την αποτυχία εξοπλισμού αφότου παρουσιάζεται ο εξοπλισμός στη χρήση.

Ο αιώνιος σκοπός της υπηρεσίας μας είναι «πελάτης πρώτα». Υποστηρίζουμε το καινοτόμο ύφος της εργασίας, και προσπαθούμε να εμμείνουμε στο «αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες, μεγιστοποίηση οφελών πελατών» ως κριτήρια για να εκτελέσουμε την επιχειρησιακή εργασία.

 

 

Διαβουλεύσεις Techical και προκαταρκτική έρευνα

Αναλύοντας λεπτομερώς τη πηγή νερού σας, ποιότητα νερού και ακριβώς καθοριστικός τις ιδιότητες και τις παραμέτρους του νερού. Ο καθορισμός όλου του στόχου για την ποιότητα νερού με να ερευνήσει και να ερευνήσει με πολύ τη συνεργασία σας, ώστε να εξασφαλιστεί παραγωγή πιό πολύ approproate σχεδιάζει στις διαδικασίες εφαρμογής του προγράμματος.

 

 

Σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής και διατύπωση σχεδίου

Σχεδιασμός και εισαγωγή του πιό κατάλληλου συστήματος κατεργασίας ύδατος σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας συμπεριλαμβανομένης της ακατέργαστης ποιότητας νερού, τα requiements νερού εξόδου, τον προϋπολογισμό του προγράμματος και το διάστημα να επιλύσετε την τελική λύση για το πρόγραμμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  0

 

Εφαρμογή του προγράμματος και εγκατάσταση περιοχών

Εξασφαλίζοντας για να επιτύχει το στόχο προγράμματος από τη μιας στάσης υπηρεσία συμπεριλαμβανομένης της τυποποιημένης κατασκευής του εξοπλισμού, πλήρης ανεφοδιασμός, εγκατάσταση, που διορθώνει και επαγγελματική τοποθέτηση.

Το Analying τα προσαρμοσμένα στοιχεία λειτουργίας αφορούσε τον εξοπλισμό μετά από την εφαρμογή του προγράμματος, και την παροχή το λεπτομερές εγχειρίδιο οργάνων και την κατάρτιση περιεκτικά του προσωπικού συντήρησης. Και μπορείτε επίσης να παρατείνετε το χρόνο υπηρεσιών για την πραγματική κατάστασή σας.

 

 

Εξασφάλιση ποιότητας και υπηρεσία μεταπωλήσεων

Καλέστε 24 ώρες μας εθνική ατελή εξυπηρέτηση πελατών καυτή γραμμή. Παρέχοντας τις επαγγελματικότερες οδηγίες της λύσης ο πρώτος χρόνος και τακτοποιεί τις επιτόπιες υπηρεσίες εξασφάλισης ποιότητας μετά από πλήρως να καταλάβει τον όρο των αποτυχιών.

 

 

Αποδοχή υπηρεσιών και ανησυχία προγράμματος

Παροχή κάθε νέας επίσκεψης τριών μηνών από τον ανεξάρτητο ισχυρό μηχανισμό υπηρεσιών. Να δώσει προσοχή στις πραγματικές διαδικασίες του προγράμματος όλη την ώρα και παροχή των συστάσεων προστασίας και βελτιστοποίησης για σας για να προσαρμόσεις την ποικίλη κλίμακα παραγωγής και την αναπτυσσόμενη τεχνολογία κατεργασίας ύδατος.

Εκτελώντας την ισόβια συντήρηση για όλο τον εξοπλισμό, και παρέχοντας τα τρωτά μέρη του εξοπλισμού και της τεχνικής υπηρεσίας διαβουλεύσεων για να εγγυηθεί το πρόγραμμα που λειτουργεί σταθερά και σοβαρά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας