Κίνα βιομηχανικός εξοπλισμός καθαρισμού νερού κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Candie Liang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618823149433

WhatsApp : +8618823149433

Free call

Ultra-filtration εξοπλισμός καθαρισμού μεμβρανών

January 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ultra-filtration εξοπλισμός καθαρισμού μεμβρανών

 

Τεχνική περιγραφή:

 

Ultra-filtration η μεμβράνη πραγματοποιεί το χωρισμό της φυσικής διαλογής παρεμπόδισης, η τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών παίρνει την πίεση ως ωθώντας δύναμη, μέσα στην ακρίβεια 0.0050.01μm αφαιρώντας τα μόρια, τα κολλοειδή, τα βακτηρίδια, τη θερμότητα και την οργανική πολυμερή ουσία στο νερό αποτελεσματικά. Ευρέως ισχύστε να πειράξετε χωρισμός, συγκέντρωση, καθαρισμός. Ultra-filtration τεχνικό που η διαδικασία δεν έχει καμία αλλαγή φάσης λειτουργεί στην κανονική θερμοκρασία χωρίς χημική αντίδραση, είναι το πιό αρμόζον για το heat-sensitive υλικό χωρισμό με την πρόοδο της αντιοξικής και αλκαλίων και οξείδωσης αντίστασης θερμοκρασίας, η θερμοκρασία μπορεί να είναι κάτω από 60℃ και το pH μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για ένα μακροπρόθεσμο υπό τον όρο 2-11.

 

 

Γενική διαδικασία:

 

Ακατέργαστο νερό - υψηλή αντλία - σύστημα προγενέστερης επεξεργασίας - ultra-filtration menbrane εξοπλισμός καθαρισμού - δεξαμενή καθαρού νερού

 

 

Κύριοι χαρακτήρες:

  1. Το πιό προηγμένο προϊόν στον καθαρισμό νερού, που χρησιμοποιεί την καθαρώς φυσική παρεμπόδιση για να απορρίψει τα βακτηρίδια και τον ιό εντελώς, στοχεύει να απαλλάξει το άμεσο πόσιμο νερό.
  2. Η προδιαγραφή του εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος είναι εύκαμπτη, η μορφωματική κατασκευή είναι προαιρετική και η επιτόπια κατασκευή είναι απλούστερη και αποτελεσματική.
  3. Εκτελώντας την πλήρη αυτόματη αφύλακτη λειτουργία, που προλαμβάνει την ανάγκη για τον επιτόπιο χειριστή.
  4. Παροχή της ευελιξίας να μεταφερθεί ο εξοπλισμός και εξασφάλιση της δυνατότητας της ικανότητας έκτακτης ανάγκης να εξετάσει όπως οι πλημμύρες, ξηρασίες, και άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο ρύπανση, τουλάχιστον που διπλασιάζεται στην εφαρμογή.

Πρότυπο/περιεχόμενο

QUB-

002

QUB-

004

QUB-

006

QUB-

010

QUB-

015

QUB-

020

QUB-

032

QUB-

050

QUB-

100

Κλίμακα επεξεργασίας (T/h)

2 4 6 10 15 20 32 50 100

 

Σημείωση: το ανωτέρω πρότυπο εξοπλισμού είναι βασισμένο στον περιεκτικό τύπο εκτιμήσεων προγράμματος και η ανάπτυξη του τυποποιημένου προτύπου, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε τα μεταβλητά προϊόντα, για να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές ανάγκες των διαφορετικών προγραμμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ultra-filtration εξοπλισμός καθαρισμού μεμβρανών  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ultra-filtration εξοπλισμός καθαρισμού μεμβρανών  1

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας