Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλοι άνθρωποι, μεγάλη επιχείρηση, καλή υπηρεσία

—— Ανώτατο Vita

Ο προϊστάμενος είναι μηχανικός ο ίδιος! Και είναι πολύ επαγγελματικός και πεπειραμένος.

—— Ο κ. Laowan

Μπορώ να έρθω και να εξετάσω το σύστημα πριν από την παράδοση, και ο μηχανικός είναι πολύ υπομονετικός για να με διδάξει πώς να το χρησιμοποιήσει. Αισθάνομαι ικανοποιημένος.

—— Al Sugri

Είμαι Online Chat Now

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H
Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H

Μεγάλες Εικόνας :  Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: HJ
Αριθμό μοντέλου: HJ Π-1000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα / Μονάδες
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 7-10days μετά από την πληρωμή έφθασε
Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα το χρόνο

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού υψηλής αποδοτικότητας, νερό της θάλασσας στην του γλυκού νερού μηχανή 2-200m3/H

περιγραφή
εφαρμογή: επεξεργασίας νερού Τεχνολογία: Coagulation&Sedimentation
Θέση: στο έδαφος Σύστημα Ελέγχου: Αυτόματος ηλεκτρικός έλεγχος
Ικανότητας: 2~200m3/H Πιστοποιητικά: ISO9001&BV&TUV
Υλικό: Εποξικός χάλυβας Δομή: Ενσωματωμένος
Σύστημα χορήγησης της δόσης: Σε ισχύ Νερό τροφών: Νερό ποταμού/αντιμετωπισμένα απόβλητα αποχέτευσης
Υψηλό φως:

συστήματα καθαρισμού νερού ποταμού

,

φιλικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος eco

εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος μηχανών διήθησης καθαρισμού θαλάσσιου νερού αφαλάτωσης νερού της θάλασσας rightleder

 

Περιγραφή προϊόντων

1. Επισκόπηση:

Είναι μια περιεκτική δυνατότητα καθαρισμού, τα οποία συλλέγουν την κροκύδωση, τη διευκρίνιση, τη διήθηση και άλλες διαδικασίες. Είναι ευκολία για να καθαρίσει το γενικό υπόγειο νερό, το νερό ποταμού και άλλες πηγές στο τυποποιημένο νερό διαβίωσης, που χρησιμοποιείται κυρίως στις αγροτικές περιοχές, τις πόλεις, τα αγροκτήματα, τις αποδοκιμασίες στρατού, τη μικρή μέση επιχείρηση και άλλες θέσεις στο imporve η ποιότητα του νερού διαβίωσης.

 

 

Το σύστημα συγκεντρώνει στην εγκατάσταση περιοχή-Ιράκ

 

 

2. Λειτουργούσα αρχή:

Η ροή prcess της είναι πολύ παρόμοια με το αστικό εργοστάσιο νερού. Περιλαμβάνει τη δεξαμενή κροκύδωσης, τη δεξαμενή ιζηματογένεσης, τη δεξαμενή filtrtion, τη sabilizing συσκευή ποιότητας νερού, τη συσκευή παλίνδρομου κύματος, τις αντλίες και το ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου. Οι περιγραφές παρουσιάζονται κατωτέρω:

  • Δεξαμενή κροκύδωσης: το ακατέργαστο νερό με flocculants τη ροή στη δεξαμενή κροκύδωσης από το σωλήνα κολπίσκων, μέσω του ταραχοποιού, ανασταλμένα στερεά επιτυγχάνεται με flocculants και γίνεται flocs στυπτηριών.
  • Δεξαμενή ιζηματογένεσης: Flocs στυπτηριών η ροή στη δεξαμενή ιζηματογένεσης, από τον άποικο πιάτων/πεταλώδης, στερεός και το υγρό είναι χωρισμένες. Και οι λάσπες απαλλάσσονται στον κάδο λάσπης.
  • Δεξαμενή διήθησης: Μετά από την ιζηματογένεση, ροές του νερού στη δεξαμενή διήθησης. Μέσα στη διήθηση η δεξαμενή, από από κατω έως επάνω, είναι αντίστοιχα διανομείς νερού, άμμος πυριτίου και anthracitic άνθρακας. Το ποσοστό ροής είναι 10m/h. Τέλος, οι ροές του νερού η δεξαμενή νερού για άλλη χρήση. Συνήθως, ο κύκλος παλίνδρομου κύματος της δεξαμενής διήθησης είναι περίπου 5-10 mimutes.

 

 

 

 

 

 

3. Χαρακτηριστικό:

  • Απλός και Pracital: Ο κεντρικός αγωγός charateristic του συμπαγούς καθαριστήρα lemella είναι απλός & πρακτικός, σοφά συνδυασμένος με την υδραυλική, αυτόματη λειτουργία, λιγότερο απαιτητικός στην ποιότητα του λειτουργούντος προσώπου. Όταν το στρώμα εμποδίζεται σε έναν ορισμένο όρο, θα λειάνει αυτόματα. Λόγω κανενός τρέχοντας μέρους, η αποτυχία εξοπλισμού είναι σχεδόν μηδέν. Το σύστημα είναι αξιόπιστη λειτουργία και εύκολο manitenance.
  • Esay για να εγκαταστήσει: Lamella ο καθαριστήρας αποτελείται από το χάλυβα. Όλο το poduction γίνεται στο εργαστήριό μας. Εν τω μεταξύ, η ανάθεση λαμβάνεται πριν από την παράδοση ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα produc. Όταν παραδίδεται στην εγκατάσταση η περιοχή, συνδέει μόνο τις σωληνώσεις που δέκα σύστημα μπορούν να εργαστούν αμέσως.
  • Λειτουργία flocculant του raction: Στο σχέδιο του συσκευασμένου εργοστασίου επεξεργασίας νερού, λαμβάνουμε υπόψη όλο το είδος ποιότητας νερού, κάτω από την επιλογή του βέλτιστου σημείου χορήγησης της δόσης, το floculant reation προστίθεται.
  • Ευρέως χρησιμοποιημένος σε όλα τα είδη τομέων: Ευρέως χρησιμοποιημένος στους ποταμούς, τις λίμνες και άλλη κατεργασία ύδατος επιφάνειας, idustrial επαναχρησιμοποίηση νερού waser, όπως το ανακυκλωμένο ψύξης νερό νερού, νερό ορυχείων και άλλες πηγές για να βελτιώσει τη χρησιμοποίησή του. Κατάλληλος για το χάλυβα, τη δύναμη, την υφαντική εκτύπωση & τη βαφή, τη χημική, χημική ίνα, το λάστιχο και άλλα βιομηχανικά εργοστάσια, καθώς επίσης και το μικρό εργοστάσιο νερού διαβίωσης.

 

 

4, σειρά εφαρμογής:

 

 

1 αυτό το συμπαγές σύστημα μπορεί να μεταχειριστεί το νερό ποταμού, το νερό λιμνών, ή το νερό δεξαμενών, ως νερό που παρέχει το σταθμό για το εργοστάσιο χωριών, πόλεων ή νερού.

 

2) Αυτό το σύστημα μπορεί να είναι ως φίλτρο προγενέστερης επεξεργασίας πριν από το σύστημα καθαρής & κατεργασίας ύδατος ultrapure που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο νερού λεβήτων, τα τρόφιμα & το εργοστάσιο νερού ποτών, κ.λπ.

 

3) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διάφορο σύστημα κατεργασίας ύδατος ανακύκλωσης.

 

5. Σχεδιασμός προγράμματος

Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε προγράμματα της κατεργασίας ύδατος για να συναντήσουμε αποδυναμώνουμε των πελατών μας, που και η ποιότητα του ακατέργαστου νερού και τα επιθυμητά πρότυπα του αντιμετωπισμένου νερού.

 

 

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: hongjun

Τηλ.:: +8618823149433

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα