Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργοστάσιο επεξεργασίας νερού ποταμού

150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλοι άνθρωποι, μεγάλη επιχείρηση, καλή υπηρεσία

—— Ανώτατο Vita

Ο προϊστάμενος είναι μηχανικός ο ίδιος! Και είναι πολύ επαγγελματικός και πεπειραμένος.

—— Ο κ. Laowan

Μπορώ να έρθω και να εξετάσω το σύστημα πριν από την παράδοση, και ο μηχανικός είναι πολύ υπομονετικός για να με διδάξει πώς να το χρησιμοποιήσει. Αισθάνομαι ικανοποιημένος.

—— Al Sugri

Είμαι Online Chat Now

150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη

150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη
150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη

Μεγάλες Εικόνας :  150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: HJ
Αριθμό μοντέλου: Hjs-WT150
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα / Μονάδες
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κουτί ή ξύλινη θήκη
Χρόνος παράδοσης: 7-10days μετά από την πληρωμή έφθασε
Όροι πληρωμής: D/A, L/C, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα το χρόνο

150t/H χαμηλής ισχύος κατανάλωση ISO9001 BV εργοστασίου επεξεργασίας νερού ποταμού ολισθήσεων πιστοποιημένη

περιγραφή
Θέση: Ιράκ Ικανότητα: 150m3/h
Ακατέργαστο νερό: Νερό ποταμού νερό παραγωγής: Νερό διαβίωσης
Υλικό: Ανοξείδωτο υδραντλία: Κίνα/Nangfang
Ηλεκτρονικό συστατικό: Omron & Σνάιντερ σωλήνωση: Ανοξείδωτο
Συσκευή χορήγησης της δόσης: Italy/INJECTA Πιστοποιητικό: ISO9001/BV/GMC
Υψηλό φως:

βιομηχανικό εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων

,

φιλικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος eco

 

                          Εργοστάσιο επεξεργασίας πόσιμου νερού ολισθήσεων του Ιράκ 150t/h για το νερό ποταμού 

Περιγραφή προϊόντων

 1. Επισκόπηση:

Είναι μια περιεκτική δυνατότητα καθαρισμού, τα οποία συλλέγουν την κροκύδωση, τη διευκρίνιση, τη διήθηση και άλλες διαδικασίες. Είναι ευκολία για να καθαρίσει το γενικό υπόγειο νερό, το νερό ποταμού και άλλες πηγές στο τυποποιημένο νερό διαβίωσης, που χρησιμοποιείται κυρίως στις αγροτικές περιοχές, τις πόλεις, τα αγροκτήματα, τις αποδοκιμασίες στρατού, τη μικρή μέση επιχείρηση και άλλες θέσεις στο imporve η ποιότητα του νερού διαβίωσης.

 

 

Το σύστημα συγκεντρώνει στην εγκατάσταση περιοχή-Ιράκ

 

 

2. Λειτουργούσα αρχή:

Η ροή prcess της είναι πολύ παρόμοια με το αστικό εργοστάσιο νερού. Περιλαμβάνει τη δεξαμενή κροκύδωσης, τη δεξαμενή ιζηματογένεσης, τη δεξαμενή filtrtion, τη sabilizing συσκευή ποιότητας νερού, τη συσκευή παλίνδρομου κύματος, τις αντλίες και το ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου. Οι περιγραφές παρουσιάζονται κατωτέρω:

  • Δεξαμενή κροκύδωσης: το ακατέργαστο νερό με flocculants τη ροή στη δεξαμενή κροκύδωσης από το σωλήνα κολπίσκων, μέσω του ταραχοποιού, ανασταλμένα στερεά επιτυγχάνεται με flocculants και γίνεται flocs στυπτηριών.
  • Δεξαμενή ιζηματογένεσης: Flocs στυπτηριών η ροή στη δεξαμενή ιζηματογένεσης, από τον άποικο πιάτων/πεταλώδης, στερεός και το υγρό είναι χωρισμένες. Και οι λάσπες απαλλάσσονται στον κάδο λάσπης.
  • Δεξαμενή διήθησης: Μετά από την ιζηματογένεση, ροές του νερού στη δεξαμενή διήθησης. Μέσα στη διήθηση η δεξαμενή, από από κατω έως επάνω, είναι αντίστοιχα διανομείς νερού, άμμος πυριτίου και anthracitic άνθρακας. Το ποσοστό ροής είναι 10m/h. Τέλος, οι ροές του νερού η δεξαμενή νερού για άλλη χρήση. Συνήθως, ο κύκλος παλίνδρομου κύματος της δεξαμενής διήθησης είναι περίπου 5-10 mimutes. 

 

 

 

 

 

 

3. Χαρακτηριστικό:

  • Απλός και Pracital: Ο κεντρικός αγωγός charateristic του συμπαγούς καθαριστήρα lemella είναι απλός & πρακτικός, σοφά συνδυασμένος με την υδραυλική, αυτόματη λειτουργία, λιγότερο απαιτητικός στην ποιότητα του λειτουργούντος προσώπου. Όταν το στρώμα εμποδίζεται σε έναν ορισμένο όρο, θα λειάνει αυτόματα. Λόγω κανενός τρέχοντας μέρους, η αποτυχία εξοπλισμού είναι σχεδόν μηδέν. Το σύστημα είναι αξιόπιστη λειτουργία και εύκολο manitenance.
  • Esay για να εγκαταστήσει: Lamella ο καθαριστήρας αποτελείται από το χάλυβα. Όλο το poduction γίνεται στο εργαστήριό μας. Εν τω μεταξύ, η ανάθεση λαμβάνεται πριν από την παράδοση ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα produc. Όταν παραδίδεται στην εγκατάσταση η περιοχή, συνδέει μόνο τις σωληνώσεις που δέκα σύστημα μπορούν να εργαστούν αμέσως.
  • Λειτουργία flocculant του raction: Στο σχέδιο του συσκευασμένου εργοστασίου επεξεργασίας νερού, λαμβάνουμε υπόψη όλο το είδος ποιότητας νερού, κάτω από την επιλογή του βέλτιστου σημείου χορήγησης της δόσης, το floculant reation προστίθεται.
  • Ευρέως χρησιμοποιημένος σε όλα τα είδη τομέων: Ευρέως χρησιμοποιημένος στους ποταμούς, τις λίμνες και άλλη κατεργασία ύδατος επιφάνειας, idustrial επαναχρησιμοποίηση νερού waser, όπως το ανακυκλωμένο ψύξης νερό νερού, νερό ορυχείων και άλλες πηγές για να βελτιώσει τη χρησιμοποίησή του. Κατάλληλος για το χάλυβα, τη δύναμη, την υφαντική εκτύπωση & τη βαφή, τη χημική, χημική ίνα, το λάστιχο και άλλα βιομηχανικά εργοστάσια, καθώς επίσης και το μικρό εργοστάσιο νερού διαβίωσης.

 

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

 

4. Χρήση:

  • Ποταμοί, ελλείψεις, δεξαμενές και άλλα προγράμματα καθαρισμού νερού επιφάνειας
  • Μέση επαναχρησιμοποίηση νερού
  • Καθαρισμός νερού βιομηχανικών αποβλήτων για το νερό ορυχείων, το νερό πλύσης άνθρακα, τα λουτρά, την πισίνα, το πλύσιμο αυτοκινήτων, το έγγραφο, την εκτύπωση και τη βαφή, το electroplatin και άλλες βιομηχανίες.

 

5. Σχεδιασμός προγράμματος

Μπορούμε να σχεδιάσουμε οποιαδήποτε προγράμματα της κατεργασίας ύδατος για να συναντήσουμε αποδυναμώνουμε των πελατών μας, που και η ποιότητα του ακατέργαστου νερού και τα επιθυμητά πρότυπα του αντιμετωπισμένου νερού.

 

 

 
FAQ

 

1. Ποιος είναι ο τιμοκατάλογος;

Αναφέρουμε σύμφωνα με τις λεπτομέρειες μια ορισμένη μονάδα κατεργασίας ύδατος που σχεδιάζεται βασισμένη στον όρο ακατέργαστου νερού, τις απαιτήσεις επεξεργασίας και το capcity από τους πελάτες ή τις λεπτομέρειες ορισμένων σχεδίων μας από τους πελάτες μας συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εφαρμοσμένης μηχανικής.

2.What πιστοποιήσεις έχουμε & ποια εγγύηση έχουμε;

Είμαστε πιστοποιημένοι από το ISO, το BV και TUV. Ο εξοπλισμός μας έχει ένα έτος εγγύησης. 

3. Πώςνα πληρώσει;

 TT είναι εκτιμημένο. Πρακτικός μας είναι TT. 40% κατάθεση πρίν παράγει, ισορροπία 60% πρίν φορτώνει από TT.

4. Πώςonsiteεγκατάσταση; /howγιανα ξεκινήσειτο/operate/τοδιακομμένο/maintain;

Προσφέρουμε το χειρωνακτικό /illustration/ σύροντας για την εγκατάσταση και τη λειτουργία και τη συντήρηση. Ο ειδικός τεχνικός μπορεί να σταλεί για να κάνει την εργασία οδηγών και τραίνων εάν είναι απαραίτητο στον πελάτη, αλλά ένα λογικό τέλος θα καταβληθεί από τους πελάτες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: hongjun

Τηλ.:: +8618823149433

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα