Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο

Πιστοποίηση
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Μεγάλοι άνθρωποι, μεγάλη επιχείρηση, καλή υπηρεσία

—— Ανώτατο Vita

Ο προϊστάμενος είναι μηχανικός ο ίδιος! Και είναι πολύ επαγγελματικός και πεπειραμένος.

—— Ο κ. Laowan

Μπορώ να έρθω και να εξετάσω το σύστημα πριν από την παράδοση, και ο μηχανικός είναι πολύ υπομονετικός για να με διδάξει πώς να το χρησιμοποιήσει. Αισθάνομαι ικανοποιημένος.

—— Al Sugri

Είμαι Online Chat Now

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο
Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο

Μεγάλες Εικόνας :  Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: HJ
Πιστοποίηση: ISO 9001:2008,ISO14001
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμοσμένος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα/μονάδες
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο ή ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 7-10days μετά από την πληρωμή έφθασε
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα το χρόνο

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο

περιγραφή
Υλικό σωληνώσεων: UPVC Κοχύλι μεμβρανών: FRP
Έλεγχος: PLC+ αυτόματος Καθαρή ποιότητα νερού: Με βάση τις απαιτήσεις και την αίτησή σας
Πίεση εργασίας: <1> Ικανότητα παραγωγής: 250-100000lph
Υψηλό φως:

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης UPVC

,

Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI

,

250lph εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού RO EDI Ultrapure για το ηλεκτρονικό εργοστάσιο

Καθορισμός


Η αντίστροφη όσμωση είναι μια τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών που χρησιμοποιεί την πίεση ως κινητήρια δύναμη με τη βοήθεια της λειτουργίας των εκλεκτικών διαπερατών (semi-permeable) μεμβρανών. Όταν η πίεση που εφαρμόζεται στο σύστημα είναι μεγαλύτερη από την ωσμωτική πίεση του διαλύματος ύδατος, τα μόρια νερού διαπερνούν συνεχώς τη μεμβράνη. Διατρέχει στον κεντρικό σωλήνα του καναλιού παραγωγής νερού, και έπειτα τις ροές από τις ακαθαρσίες στο νερό από τη μία πλευρά, όπως τα ιόντα, η οργανική ουσία, τα βακτηρίδια, οι ιοί, κ.λπ., οι οποίοι είναι παγιδευμένοι από την πλευρά κολπίσκων της μεμβράνης, και έπειτα τη ροή έξω στο τέλος εξόδου του συγκεντρωμένου νερού για να επιτύχουν το σκοπό του χωρισμού και του καθαρισμού.

 

 

Αρχή εργασίας


Η αντίστροφη όσμωση είναι η ακριβέστερη τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών υγρή. Η λειτουργούσα πίεση εφαρμόζεται από την πλευρά νερού (συγκεντρωμένη λύση) για να υπερνικήσει τη φυσική ωσμωτική πίεση. Όταν η λειτουργούσα πίεση υψηλότερη από τη φυσική ωσμωτική πίεση είναι υψηλότερη από τη φυσική ωσμωτική πίεση, τα μόρια νερού διαπερνούν φυσικά όταν προστίθεται στη συγκεντρωμένη πλευρά λύσης. Η κατεύθυνση ροής θα αντιστραφεί, και τα μόρια νερού στον παραπόταμο (συγκεντρωμένη λύση) θα περάσουν μέσω της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης και θα γίνουν το καθαρισμένο νερό από την πλευρά αραιής λύσης ο εξοπλισμός αντίστροφης όσμωσης μπορεί να εμποδίσει όλες τα διαλυτές άλατα και τις οργανικές ουσίες με ένα μοριακό βάρος μεγαλύτερο από 100, αλλά το νερό επιτρέπεται τη μοριακή διείσδυση, το σύνθετο ποσοστό αφαλάτωσης μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης είναι γενικά μεγαλύτερο από 98%, χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιομηχανικό καθαρό νερό και την ηλεκτρονική προετοιμασία νερού ultrapure, παραγωγή νερού κατανάλωσης την καθαρή, την παροχή νερού λεβήτων και άλλες διαδικασίες, η χρήση του εξοπλισμού αντίστροφης όσμωσης προτού να μπορέσει πολύ η ιονική ανταλλαγή η απαλλαγή του νερού και του νερού αποβλήτων για τη χαμηλώνοντας λειτουργία.

 

 

Αντίστροφη όσμωση


Η αντίστροφη όσμωση είναι η τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών με την υψηλότερη ακρίβεια διήθησης. Η ακρίβεια διήθησης φθάνει σε 0.0001um. Όλες οι ουσίες στο νερό βρύσης φιλτράρονται, χωρίς μεταλλεύματα και τα ιχνοστοιχεία, αυτό το νερό είναι άμεσα πόσιμα. Οι ακαθαρσίες στο νερό όπως τα διαλυτά στερεά, οργανική ουσία, τις κολλοειδή ουσίες και τα βακτηρίδια παρεμποδίζονται από τη μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης, συγκεντρώνονται στο υγρό παρεμπόδισης και αφαιρούνται. Η One-stage αντίστροφη όσμωση μπορεί να αφαιρέσει περισσότερο από 97% των διαλυμένων στερεών στο ακατέργαστο νερό.

 

Η αρχή εργασίας της μεμβράνης αντίστροφης όσμωσης είναι να χωριστεί το καθαρό νερό και η λύση που περιέχουν τη διαλυτή ουσία με μια semi-permeable μεμβράνη που μπορεί μόνο να περάσει μέσω του νερού. Αυτή τη στιγμή, το νερό από την καθαρή πλευρά νερού διαπερνά αυθόρμητα μέσω της semi-permeable μεμβράνης και εισάγει την πλευρά λύσης. Όταν η στάθμη ύδατος στην πλευρά αυξάνεται, αυτό το φαινόμενο είναι διείσδυση. Όταν το υγρό επίπεδο ανέρχεται σε ένα ορισμένο ύψος, η πίεση και στις δύο πλευρές της μεμβράνης δεν φθάνει στην ισορροπία, και το υγρό επίπεδο στις δευτερεύουσες πλέον ανόδους λύσης. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια διαφορά πίεσης και στις δύο πλευρές της μεμβράνης, η οποία καλείται ωσμωτική πίεση. Εάν μια πίεση μεγαλύτερη από την ωσμωτική πίεση εφαρμόζεται στην πλευρά λύσης, τα μόρια νερού στη λύση θα συμπιεστούν στην καθαρή πλευρά νερού. Αυτή η διαδικασία είναι ακριβώς το αντίθετο της όσμωσης, το οποίο καλείται αντίστροφη όσμωση. Μπορούμε να δούμε από τη διαδικασία της αντίστροφης όσμωσης ότι λόγω της πίεσης, τα μόρια νερού στη λύση εισάγουν το καθαρό νερό, το ποσό καθαρών αυξήσεων νερού, και η ίδια η λύση συγκεντρώνεται. Η αρχή της αφαλάτωσης αντίστροφης όσμωσης είναι να εφαρμοστεί μια πίεση μεγαλύτερη από τη φυσική ωσμωτική πίεση, έτσι ώστε οι εισπράξεις διείσδυσης στην αντίθετη κατεύθυνση, και τα μόρια νερού στο ακατέργαστο νερό πιέζονται στην άλλη πλευρά της μεμβράνης για να επιτύχουν το σκοπό το άλας στο νερό. Αυτό είναι η αρχή της αφαλάτωσης μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης.

 

 

Περίπτωση

 

Εξαιρετικά καθαρός εξοπλισμός νερού για την ηλεκτρονική διαδικασία σχεδίου εργοστασίων
 
Προεπεξεργασία fifilter → 2 UV συσκευή → συσκευών → TOC σκηνικών RO συσκευών → EDI devcie
 
Εξοπλισμός καθαρισμού νερού αντίστροφης όσμωσης EDI για το εργοστάσιο 0
 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Co. εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος Hongjun Foshan, ΕΠΕ - καθηγητής κατεργασίας ύδατος

 

Η Co. εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος Hongjun Foshan, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος με περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας, ειδικεμένος στο σχέδιο κατεργασίας ύδατος, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την ανάπτυξη technologu και επίσης τη στήριξη πωλήσεων σε αυτό το lin.

 

Η φιλοσοφία μας είναι «Usig που η περισσότερη προηγμένη τεχνολογία, παρέχει η υψηλότερη ποιοτική και την καλύτερη τιμή υπηρεσιών reasonale το πολύ-πολύ».

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Hongjun Water Treatment Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: hongjun

Τηλ.:: +8618823149433

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα